Oud papier commissie

 

Elke eerste zaterdag van de maand wordt plaatselijk oud papier opgehaald.

Het oud papier in Kamerik wordt opgehaald met de kraakperswagens van de gemeente Woerden.

De blauwe containers (zo nodig met/of papier in dozen) moeten in heel Kamerik op de eerste zaterdag van de maand aan de weg gezet worden.
(voor de duidelijkheid: het wordt niet op dinsdag door de gemeente opgehaald!)

De opbrengsten van al het oud papier komen ten goede aan de Kamerikse vrijwilligers en worden volgens de bestaande formule verdeeld: 1/3 voor de Ontmoetingskerk,  1/3 voor internationale goede doelen en 1/3 voor  Kamerikse maatschappelijke doelen. Zo hebben de laatste jaren meerdere Kamerikse doelen een bijdrage gekregen uit de oud papier opbrengsten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Muziekvereniging Nieuw Leven, Jevaka, de Sleutelclub, Vakantiebijbelclub, Weteringloop, Kerstsamenzang en het Burgemeester Breenplantsoen.

Met eigen posters op de wagens laten we iedereen weten dat het Kameriks papier door vrijwilligers wordt opgehaald en dat het goed besteed wordt.

Met dank aan gemeente Woerden die dit Kameriks initiatief goed ondersteunt. Het papier wordt afgevoerd naar Utrecht waar de vrachtwagens het verzamelde papier van de hele zaterdagochtend in een paar minuten “uitspugen”

Klaas de Wit

_______________________________________________

______________________________________________________________________________

Voor het rooster voor het ophalen van het oud papier klik hier: rooster oud papier ophalen