Strijk & Schoenpoetsactie

Kerk in Actie organiseert een strijk & schoenpoets actie voor kinderen in de textielindustrie in India. Helpt u mee?

Vanwege het succes van onze actie van vorig jaar doen we het nog een keer over! En deze keer gaan we ook schoenenpoetsen! Op zaterdag 18 februari gaan we vanaf 09.00 uur aan de slag.

Om deze actie tot een succes te maken, hebben we uw hulp nodig. Hoe kunt u ons helpen?

Ten eerste kunt u uw strijkgoed en schoenen brengen in de kerk, hier zal het voor u gestreken en/of gepoetst worden.

Dus heeft u beddengoed, theedoeken, broeken, overhemden, blouses, T-shirts e.d. die gestreken moeten worden? Of zijn die schoenen nu toch echt aan een poetsbeurt toe? Al het wasgoed dat u gestreken wilt hebben en de schoenen die we mogen poetsen, kunt u op 18 februari naar de kerk brengen of aanmelden via het contactformulier, ontvanger Commissie Kerkinactie

We kunnen natuurlijk het strijkgoed en de schoenen ook bij u thuis ophalen en bezorgen.  Als we strijkgoed en schoenen ophalen en bezorgen dan komen er uiteraard bezorgkosten bij.

Tarieven Strijk+Schoenpoetsactie 18-02-17

Ten tweede kunt u ook meedoen aan de actie door zelf een deel van de strijkwerkzaamheden samen met de KiA commissieleden uit te voeren. Dus heeft u een uurtje over, kom ons dan gezellig helpen in de grote zaal!

Met deze actie hopen we een mooi bedrag op te halen voor ons Project SAVE.

De grote textielstad Tirupur in het zuiden van India, telt meer dan 10.000 kinderen in de knel. De meesten zijn samen met hun ouders naar de stad gemigreerd in de hoop op een beter leven. De realiteit is dat de kinderen, in het bijzonder de meisjes, moeten werken in de textielsector en niet meer naar school kunnen. Ze lopen het risico slachtoffer te worden van geweld of andere vormen van uitbuiting. De organisatie SAVE doet er alles aan om deze kwetsbare kinderen op school te krijgen.

We hopen op wederom een mooie opkomst en we rekenen op uw hulp,
op uw schoen en op uw strijkgoed!'17-01-26 strijkschoenpoetsactiekopie

Kerk in Actie commissie

Klaas de Wit en Sandra van Vliet

 

Comments are closed.