Ontmoetingsavond ‘Deel je leven’

Ontmoetingsavond ‘Deel je leven’

16-09-07-deel-je-leven-kl-vkDeel je leven! – is het thema voor dit seizoen. Dat is dan ook wat we willen gaan doen. Gemeente-breed, dus met zoveel mogelijk mensen. Omdat we bij elkaar horen en we elkaar daarom willen kennen en begrijpen, van elkaar willen leren en willen uitwisselen wat ons beweegt en bezig houdt.

In oktober en november wordt er een aantal ontmoetingsavonden (en -middagen) georganiseerd rond dit thema.

Een aantal van u heeft zich al aangemeld. Als u nog niet in de gelegenheid bent geweest een keuze voor een avond of een middag te maken, dan kan dat via het contactformulier, ontvanger: scriba.

Het gaat om één avond (of middag). ‘Ontmoeting’ zal centraal staan: ontmoeting onderling en wellicht ook, door het gesprek, ontmoeting met God.

Gespreksleiders vanuit de gemeente hebben zich bereid verklaard de ontmoetingen te begeleiden. Zij zullen allen dezelfde opzet voor de ontmoetingsavond (-middag) volgen, zodat alle deelnemende gemeenteleden hetzelfde bespreken. Achteraf worden de verslagen van de bijeenkomsten weer gedeeld via de Kerkbrief.

DATA (en gespreksleiders):
dinsdag 18 oktober, aanvang 14 u. Bij Joke Weesjes.
woensdag 19 oktober, aanvang 20.00 uur.
——————————Bij Anita den Hollander-Scherpenzeel

donderdag 27 oktober, aanvang 20.00 uur. Bij Ben en Anita den Hollander
donderdag 3 november, aanvang 20.00 uur. Bij Bert de Groot.
dinsdag 8 november, aanvang 20.00 uur. Bij Marieke de Groot.
woensdag 9 november, aanvang 20.00 uur. Bij Arie van Eijk.
dinsdag 15 november, aanvang 20.00 uur. Bij Pieter Timmerman.

Als kerkenraad hopen we op een hoge deelname, omdat daarmee de verbinding onderling versterkt kan worden. Oud en jong, man en vrouw, orthodox en vrijzinnig, confessioneel en evangelisch, denker en doener – we horen bij elkaar en hopen dat weer te ervaren op deze ontmoetingsbijeenkomsten.

Met vriendelijke groet, namens de kerkenraad,
Dominee Gilda Polderman.

Comments are closed.