Schoenendoosactiekerkdienst

Op zondag 12 november a.s. om 10.00 uur is er in de Ontmoetingskerk een Schoenendoosactiekerkdienst, een dienst voor jong en oud. Onze eigen dominee Geurt gaat voor. Helpen jullie mee om zo veel mogelijk gevulde schoenendozen in te zamelen? Dit zijn de mogelijkheden:

  1. Zelf een schoenendoos vullen

Hoe dat moet, staat in een (digitale) folder. De digitale folder is te downloaden via de bijlage of kijk op schoenendoosactie.nl. Papieren folders liggen in de kerk. Gevulde schoenendozen die niet tijdens de kerkdienst kunnen worden ingeleverd, kunnen bij jou/u worden opgehaald. Stuur een berichtje naar jeugdraad@ontmoetingskerkkamerik.nl of bel naar Christine Verhoeve: 402410.

  1. Een schoenendoos kant en klaar bestellen

Geen tijd? Geen inspiratie? Voor € 15,- per stuk kunnen gevulde en versierde schoenendozen besteld worden bij Maaike de Jong (mgmuylwijk@hotmail.com. Mobiel 06-17151605). Dit is exclusief € 5,- verzendkosten. Graag uiterlijk 6 november bestellen.

  1. Losse spullen doneren voor in de schoenendozen

Wilt u/wil je losse spullen geven? Dat kan. Er zijn schone, nieuwe en kleine artikelen nodig die met de andere spullen erbij in een schoenendoos passen: schriften, (kleur)potloden, gummetjes, puntenslijpers, kleine knuffels, zeep of tandenborstels of andere artikelen (zie de digitale folder). Deze kunnen ingeleverd worden in een doos die in de kerkhal staat of bij familie De Jong – Mijzijde 97a voor 9 november.

  1. Bijdragen in de kosten voor organisatie en transport

Dat kan via de daarvoor bedoelde collecte in de kerk op 12 november. Een geldbedrag overmaken kan op IBAN NL83INGB0000334243 onder vermelding van Schoenendoosactie/rc 16572 t.n.v. Stichting Global Aid Network Holland.

Meer lezen en zien over de actie? Een bezoekje aan de website schoenendoosactie.nl is de moeite waard. Laten wij er met elkaar een succesvolle Schoenendoosactie van maken en veel kinderen ver weg verrassen met een groot cadeau.

Actiefolder-Schoenendoosactie-NL-2023

Hartelijke groet namens de jeugdraad,

Maaike de Jong en Christine Verhoeve