Dankdag voor gewas en arbeid in Ontmoetingskerk, 11 november

In deze dienst staat onze dankbaarheid centraal ! Dankbaarheid voor ons dagelijks eten en drinken, voor het werk wat wij mogen en kunnen doen , gezondheid en denken en werken aan duurzaamheid.
Niet voor iedereen is voldoende eten en drinken vanzelfsprekend. Ook wat gezondheid en werken betreft zijn er helaas veel en grote verschillen. De 1 kan bergen verzetten , de ander heeft moeite met de kleinste dingen.
Wij horen en lezen van een economische groei en dat iedereen er beter van wordt.
Maar helaas zijn er in de gemeente Woerden ook nog een groot aantal gezinnen, die rond moeten zien te komen van een minimum en/of een bijstandsuitkering. De Voedselbank Woerden speelt daarin een belangrijke rol. Wekelijks worden er door deze organisatie levensmiddelenpakketten ter beschikking gesteld, daar waar nodig is.
Om de Voedselbank daarin te helpen vragen wij u om zondag 11 november a.s. een levensmiddelenpakket mee naar de kerk te nemen met daarin het liefst artikelen met een lange houdbaarheidsdatum zoals: Aardappelpuree, houdbare melk, coffeepads en ontbijtgranen (muesli en cruesli ) Ook zijn pasta, thee , pannenkoekenmix en nasikruidenmix van harte aanbevolen. Ook luiers , maat 5 en 6 , toiletpapier en wasmiddelen zijn welkom.
Alle meegebrachte pakketten kunnen in de hal van de kerk worden gezet. De diakenen van dienst zorgen, dat de artikelen bij de liturgische tafel worden gezet . Daar staat ook een mooi passend liturgisch bloemstuk.
Als u zondag 11 november niet in de gelegenheid bent de kerkdienst bij te wonen en uw pakket met levensmiddelen in de kerk te zetten, dan kunt u t/m woensdag 14 november uw pakket afgeven op Molentocht 16.
De Diaconie zorgt ervoor dat de pakketten bij de Voedselbank in Woerden komen.

Namens de Voedselbank en de Diaconie Ontmoetingskerk Kamerik …hartelijk dank !