Openluchtdienst Park Mijzijde, 17 uur, 24 juni

Op zondagmiddag 24 juni vertelt Kees Posthumus bijbelverhalen in het Mijzijde park in Kamerik. Kees begint om 17.00 u. Kees Posthumus is uitgenodigd door de commissie Kerk in Actie van de Ontmoetingskerk. Hij vertelt verhalen uit de Bijbel. Tijdens de bijeenkomst in de openlucht zal Kees drie verhalen, aan de hand van een schriftlezing uit de Bijbel, vertellen. De thema’s van de verhalen verschillen, van dansende schepping tot een kreupele krekel. En een verhaal over het vriendinnetje van het dochtertje van Jairus. De verhalen worden afgewisseld met gebeden en liederen. En uiteraard verzorgt de Kamerikse fanfare “Nieuw Leven”, net als voorgaande jaren het muzikale gedeelte in de openlucht.
Kees Posthumus is een bijzondere man, van beroep is hij verhalenverteller en kerkjournalist. Met zijn vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen wil hij zijn publiek vermaken, verrassen en tot nieuwe inzichten brengen. Hij werd opgeleid tot onderwijzer en studeerde vijf jaar theologie in Nijmegen en Utrecht. Hij gaf al meer dan elfhonderd voorstellingen in het hele land, in kerken en kroegen, in tuinen en op schepen vertelt hij oude verhalen opnieuw, vroom en vrolijk. In 2017 won Kees Posthumus de Spaanprijs voor vernieuwende christelijke communicatie. Op 24 juni 2018 is hij in Kamerik om 17.00 u.