Nieuwe kerkseizoen 17/18 van start : kerkproeverij

Zondag 17 september was de aftrap van het nieuwe kerkelijk jaar.  Na afloop van de dienst was er eerst koffie met lekkers en konden de kinderen het springkussen op. Onze chefkok Jan Stol gaf een toelichting op de activiteiten in het nieuwe seizoen. Zie hiervoor ook de diverse andere pagina’s van deze website. Een activiteit die al heel binnenkort ( 4 oktober) van start gaat is het Uurtje Catechese olv ds Kees Burger. Het uurtje (aanvang 19.45) vindt plaats in de Ontmoetingskerk op 4 en 25 oktober, en 1 en 8 november. Aanmelden bij ds Burger, dscburger@gmail.com

We sloten af met een gezamenlijke maaltijd, een letterlijke kerkproeverij. Zeer passend bij ons nieuwe jaarthema.  Al met al een zeer geslaagde opening, met hulde aan de organisatie!  Zie ook de fotoreportage in de rubriek fotoalbums!